Debattibaari

Osallistu

Debattibaari tarjoaa tilan argumentoidulle ja julkiselle verkkokeskustelulle, joka vaikuttaa laajalle sosiaalisessa mediassa myös näiden sivujen ulkopuolella. Paraikaa käynnissä on #EUdebatti (ks. alla).

 

Tavoitteena on nostaa suomalaiseen verkkokeskusteluun punnittuja ja asiantuntevia näkemyksiä sekä madaltaa osallistumisen kynnystä niille, jotka vierastavat sosiaalisen median nopeatahtista, pintapuolista ja polarisoivaa kiistelyä. Debattibaarissa keskustelu pysyy asiassa. Moderaattori huolehtii omalla panoksellaan, että tieto karttuu ja argumentit jalostuvat  keskustelun kuluessa.

 

Debattibaarin keskustelun teeman valinta ja ajoitus tarjoavat osallistujien kommenteille hyvät  mahdollisuudet yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Tutkittua tietoa ja asiantuntevia näkökulmia nostetaan julkiseen keskusteluun ennen kuin vastuulliset päättäjät tekevät samaa aihekokonaisuutta koskevia poliittisia valintoja.

 

Tällä kohtauspaikalla voit osallistua keskustelemalla ja haastamalla arvostamiasi asiantuntijoita avoimen yhteiskunnan rakentamiseen. “Järjestyssäännöt” ovat kaikille keskustelijoille yhteisiä. Kutsumme kaikki asioita pohtineet saman virtuaalisen baaripöydän ääreen.

 

Tervetuloa Debattibaariin! Kippis!

 

Osallistuminen vaatii kevyen kirjautumisen.

https://debattibaari.fi/kirjaudu/?action=register

Moderaattori saattaa kysyä lisätietoja voidaksemme varmistaa henkilöllisyytenne. Pyrimme kanssanne trollivapaaksi kohtaamispaikaksi verkossa.

Kirjautumisen jälkeen voit osallistua argumenteillasi #EUDebatti:in julkisen asiakeskustelun puolesta.

Minkälaista Euroopan unionia Suomi rakentaa?