Debattibaari

Keskustelun säännöt

Debattibaari on asiallista ja hyvin perusteltua keskustelua varten.

Perustele kantasi. Perustele argumenttisi esimerkiksi tutkimukseen, tilastoihin tai muuhun todistusvoimaiseen dataan tai tietoon viitaten.

 

Osallistu keskusteluun luomalla oma tunnus. Tunnuksen luominen tapahtuu nopeasti, sähköpostivarmistuksen kautta. Tietosi jäävät Debattibaarin tietoon, niitä ei luovuteta edelleen.

 

Karsi jyvät akanoista. Argumenttien hahmottamiseksi Debattibaari rajoittaa kirjoitusten pituutta. Pääpointti pitää mahtua sataan merkkiin, ja tämä pointti näkyy otsikossa kun jaat kirjoituksesi esimerkiksi Twitterin kautta seuraajillesi. Varsinaiset perustelut taas pitää mahtua 600 merkkiin.

 

Voit upottaa tekstiisi linkkejä, mutta varsinaisesta tekstistä on selvittävä mitä linkki mielestäsi todistaa.

 

Liikennevalot Voit valita nappuloista oletko samaa mieltä, eri mieltä tai siltä väliltä.

 

Kommentoi keskustelunavaajan tai muiden kirjoittajien ajatuksia painamalla kyseisen argumentin otsikkokentän kohdalla “Vastaa tähän viestiin”.

Oikeassa reunassa olevilla nuolilla pääset nopeasti sivun alkuun tai loppuun.

 

Peukutus Voit myös peukuttaa kommentteja ilman kirjautumista, jos ne mielestäsi ovat hyvin perusteltuja ja argumentoituja.

 

Jaa kommenttisi sosiaalisessa mediassa Twitter-, Facebook-, LinkedIn- ja Google+ -nappuloilla.

 

Toimitus poistaa epäasialliset tai henkilöön menevät kommentit. Näistä voi huomauttaa toimitukselle jokaisen viestin perässä olevalla “Ilmoita asiaton viesti”-linkillä.