Debattibaari

Debattibaari on auki

Kirjoitettu: 08.09.14

Kirjoittaja: Debattibaari

Debattibaari on auki, tolkullisen keskustelun anniskelu on alkanut!

Debattibaari on keskustelualusta hyvin perustellulle asiakeskustelulle. Sitä tullaan kehittämään käyttäjäpalautteen perusteella. Debattibaarin päämääränä on tukea ja kannustaa suomalaisia asiapohjaiseen julkiseen keskusteluun ajankohtaisista aiheista.

 

Ensimmäisen keskustelun vetäjäksi olemme kutsuneet toimittaja Raine Tiessalon, joka johtaa keskustelua tuoreesta Elinkeinoelämän valtuuskunnalle kirjoittamastaan kirjasta “Euroopan parhaat reseptit – 14 testattua rakenneuudistusta” teemoja.

 

Keskusteluteemat eivät ole ennakkoon rajattuja, vaan tavoitteena on käydä useampia keskusteluita jopa samanaikaisesti. Selvitämme parhaillaan mahdollisuutta käydä korkeatasoista tieteellistä keskustelua energia- ja ilmastoteemasta. Ehdota keskusteluaihetta meilitse osoitteeseen info@debattibaari.fi. Aiheiksi voivat sopia yhteiskunnalliset tutkimukset ja raportit, kirjat ja pamfletit tai tieteelliset julkaisut, artikkelit, löydöt, näkökulmat ja ylipäätään kiinnostavat, merkittävät aiheet.

 

Yhtä lailla olemme kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta, sillä Debattibaaria on tarkoitus kehittää käyttäjäpalautteen perusteella entistä paremmaksi, julkisen keskustelun tasoa parantavaksi palveluksi.

 

Lisätietoa projektista ja sen taustoista on saatavilla sivun yläreunan Debattibaarista-linkistä.

 

Tervetuloa Debattibaariin – seuraamaan, osallistumaan ja ideoimaan!

 

PS. Debattibaari palvelee myös Twitterissä (@debattibaari) ja Facebookissa (Debattibaari).

Keskustelun loppuun